MEMO'S DONER

MEMO'S DONER Niet zomaar een broodje

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Memo's Doner. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 21:03 Geweldig service
29 jun 2022 om 7:26 Vriendelijke bezorger!
28 jun 2022 om 20:09 Heel slecht heb ook een klacht in gediend Bestel kapsalon shoarma krijg zwarte kabab en patat zo nat als ma kan
27 jun 2022 om 20:59 Prima en heerlijk gegeten en vriendelijke bezorgd
26 jun 2022 om 20:59 top!
26 jun 2022 om 20:36 Laat, eten was niet bijzonder en de bestelling werd niet compleet geleverd. Geen aanrader
26 jun 2022 om 8:14 Echt niet te geloven ik denk dit bedrijfje is veranderd van eigenaar zo slecht vlees lauw slap patat en de vlees, taai (xxl besteld kreeg zo weinig vlees ook nog (ik heb niks gegeten zo gooor zo slecht. Ik bestel hier nooit meer
25 jun 2022 om 22:52 Waren heerlijke broodjes!
25 jun 2022 om 13:14 Super lekker Warm.. Voor mijn de beste doner zak in Apeldoorn
24 jun 2022 om 23:45 Wat een geweldige service!Ze waren mijn drinken vergeten heb gebeld en aangegeven dat ik een extra kipcorn menu wou en dat ik aan de deur zou betalen.Ze kwamen ze met drinken en de extra menu maar ik hoefde niks te betalen. Dit was als compensatie!:)
24 jun 2022 om 9:44 Zoals gewoonlijk weer niks op aan te merken en gewoon heerlijk.